Health Center Betuwe

Nieuwstraat 49
4141 CB Leerdam
t: 0345 - 632 625
e: contact@heathcenterbetuwe.nl
w: www.healthcenterbetuwe.nl

Health Center Betuwe is gespecialiseerd in huidververzorging en huidverbetering. U kunt bij ons terecht voor heerlijke behandelingen die helemaal op uw behoeften en wensen zijn afgestemd. Onze behandelingen zijn: ontharen met de Lightsheer Diodelaser, cellulitebehandelingen, huidverjonging, gezichts- en lichaamsbehandelingen, pedicure, wenkbrauw epileren met touw, wimpers- en wenkbrauwen verven. 

Health Center Betuwe behandelt patiënten met acne, couperose, pigmentatie, wallen, littekens, striae, verslapte huid en ongewenste haargroei. Het doel van onze behandelingen is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van de huidaandoening. Health Center Betuwe is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Health Center Betuwe gebruikt een combinatie van techniek, natuurlijke producten en persoonlijke aandacht. De verschillende behandelmethodes worden uitgevoerd met zeer geavanceerde apparatuur vaak ontwikkeld voor medische doeleinden in ziekenhuizen en brandwondencentra. Wij bieden een compleet pakket behandelingen met de hoogst mogelijke kwaliteit, waarin persoonlijke benadering centraal staat.