Adverteren

Uw zorgbedrijf onder de aandacht brengen doet u op Zorgadressen.nl, de zorgsite van Nederland! Wilt u extra goed opvallen en de kans vergroten dat bezoekers van Zorgadressen.nl ook daadwerkelijk op uw website terecht komen? Kies dan voor de uitgebreide vermelding. Een vermelding van de NAW gegevens, een bedrijfsomschrijving en uw logo zullen er voor zorgen dat onze bezoekers uw bedrijf zullen vinden. Daarnaast biedt Zorgadressen.nl zeer aantrekkelijke advertentiemogelijkheden.

Uw vermelding op Zorgadressen.nl

Via onderstaand e-mailadres kunt u uw bedrijf aanmelden in het bedrijvenoverzicht. De zorgrubrieken van Zorgadressen.nl stellen u in staat uw bedrijfsnaam zo effectief mogelijk te plaatsen.

Standaard bedrijfsprofiel

Hierin staan uw NAW-gegevens te weten: bedrijfsnaam, adres, postcode, plaats en eventueel telefoonnummer.

Standaard plus bedrijfsprofiel

Vergroot uw vindbaarheid door meer informatie in de vermelding te plaatsen. In een Standaard plus bedrijfsprofiel kunt u naast uw NAW-gegevens ook uw telefoonnummer, faxnummer, e-mailadres en webadres plaatsen.

Premium bedrijfsprofiel

een Premium bedrijfsprofiel kunt u naast uw NAW-gegevens ook uw telefoonnummer, faxnummer, e-mailadres en webadres een logo plaatsen.

Premium plus bedrijfsprofiel

Wilt u nog meer opvallen tussen uw concurrenten, laat dan uw logo in een roterende banner op de provincie- of gemeentepagina naar keuze opnemen bij uw premium bedrijfsprofiel.

U kunt, als uw bedrijf breed actief is, uw bedrijf in meerdere provincies of gemeenten laten opnemen.

Voor prijsinformatie kunt u contact opnemen via info@zorgadressen.nl