Zorggids Houten

Houten

Provincie

Friesland Zeeland Groningen Drenthe Overijssel Utrecht Flevoland Noord-Holland Zuid-Holland Gelderland Limburg Noord-Brabant
www.care4u-kraamzorg.nl www.zilverenkruis.nlwww.zilverenkruis.nl www.ggznederland.nlwww.ggznederland.nl

Utrecht

Care4U Kraamzorg

De Molen 77
3995 AW Houten
t: 030-6351328
e: info@care4u-kraamzorg.nl
w: www.care4u-kraamzorg.nl

Care4U is een kraamzorgorganisatie die u begeleidt tijdens de bevalling en kraamperiode. De eerste dagen na de bevalling wordt u door uw eigen kraamverzorgende ondersteund. U kunt rekenen op een grote betrokkenheid van de kraamverzorgende. Onze enthousiaste kraamverzorgenden beoefenen hun vak met liefde. Zij zijn getoetst op hun vakbekwaamheid, ervaring en beroepshouding. Vooraf kunt u met de kraamverzorgende contact opnemen en uw wensen bespreken.

 

Wij investeren veel in opleidingen en scholingen van onze medewerkers. Onze missie is om kwalitatief hoogwaardige kraamzorg te leveren d.m.v. persoonlijke aandacht tijdens de bevalling en kraamperiode. Een persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk en streven ernaar om één kraamverzorgende per gezin in te zetten. Wij leveren zorg op maat die aansluit bij uw privésituatie en begeleiden u tijdens de bevalling en kraamperiode. De eerste dagen na de bevalling wordt u door uw eigen kraamverzorgende ondersteund. U kunt rekenen op een grote betrokkenheid van de kraamverzorgende.

Care4U Kraamzorg

Terug